Fairytales

I’ve been living here for almost five months now, an sometimes I really feel I’ve entered a fairytale when I go for my morning walk!

Author: johannekekroesbergen

I am an anthropologist of religion and photographer, currently living in Pretoria, South Africa. I wrote my PhD-thesis on narratives about Satanism in Zambia. Currently I am preparing a new research project that uses photography as an ethnographic method. In my free time, I love hiking, safaris and enjoying nature through photography.

One thought on “Fairytales”

  1. Goedemorgen Johanneke en Hermen, Ik heb geen ander e-mailadres dan deze, vandaar. Gisteren stond in dagblad Trouw een uitgebreid artikel over ‘heksen’ en dan met name wat dat in het verleden met vrouwen gedaan heeft. Waarschijnlijk interessant voor Johanneke. Als jullie een ander dagblad lezen kan ik het artikel aan jullie doorsturen, tenminste als de interesse er is. Trouwens het is wel handig om jullie postadres en e-mailadres te hebben, dat maakt het contact een beetje handiger. Fijn dat Esmee en Jan Henk een zoon (Toon) hebben gekregen.

    Vriendelijke groet uit Nunspeet, Ditty en Anton.

    >

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: